ZAFER ÇAĞLAYAN, İHRACAT ŞAMPİYONLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, 2011 yılı ihracat şampiyonlarını ödüllendirdi. Hattat Holding Grup Şirketlerinden Hema Dış Ticaret A.Ş. ihracatta iki sektörde 1. ayrı iki sektörde de 2. oldu. Ödül

Çerkezköy 3.06.2012 22:08:00 0
ZAFER ÇAĞLAYAN, İHRACAT ŞAMPİYONLARINI ÖDÜLLENDİRDİ
Çerkezköy Haber – Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, 2011 yılı ihracat şampiyonlarını ödüllendirdi. Hattat Holding Grup Şirketlerinden Hema Dış Ticaret A.Ş. ihracatta iki sektörde 1. ayrı iki sektörde de 2. oldu. Önceki gün Orta Anadolu İhracatçılar Birliği’nin yeni hizmet binasının açılışını yapan ve 2011 yılı ihracat şampiyonlarına ödüllerini takdim eden Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, “2023’te hedefimiz 500 milyar dolar” dedi.
ÖDÜLÜ BAKAN ÇAĞLAYAN’IN ELİNDEN ALDILAR
Hattat Holding Grup Şirketlerinden Hema Dış Ticaret A.Ş. ihracatta iki sektörde 1., ayrı iki sektörde de 2. olurken, Hema Endüstri A.Ş. Genel Müdürü Tunç Doğan ve Hattat Holding Kurumsal İletişim Müdürü Tolga Tonguç’a ödüllerini Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan takdim etti.
EN FAZLA İHRACAT YAPAN FİRMA
Hema Endüstri A.Ş. Genel Müdürü Tunç Doğan, ödülü alırken hedefe ulaşmak için var güçleri ile çalışacaklarını ve Hattat Holding olarak Otomotiv, Enerji ve Turizm İnşaat sektöründe ilerlediklerini söyledi. Hema Dış Ticaret A.Ş.’nin yük kaldırma taşıma ve istifleme makineleri ve diğer makine sektörlerinde 2011 yılı en fazla ihracat yapan 1. firma seçildiğini ifade eden Hattat Holding Kurumsal İletişim Müdürü Tolga Tonguç da, Hattat Holding olarak ihracatta şampiyon olma hedefini benimsediklerini, azimle çalışmaya devam ettiklerini vurguladı. Hema Dış Ticaret A.Ş. ayrıca, Tarım ve Ormancılık Makineleri ve Pompalar ve Kompresörler sektöründe 2011 yılı en fazla ihracat yapan firma seçildi.
? Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10