Gaziosmanpaşa İlköğretim tiyatro kulübü “Ah Şu Gençlik” dedi

Çerkezköy Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Tiyatro Kulübü öğrencileri, Türkçe öğretmenleri Sezgir Çakır yönetiminde “Ah Şu Gençlik” isimli tiyatro oyunu sahneye koydu. Okulun spor salonunda

Çerkezköy 5.06.2012 21:43:00 0
Gaziosmanpaşa İlköğretim tiyatro kulübü “Ah Şu Gençlik” dedi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri önceki gün “Ah Şu Gençlik” isimli tiyatro oyunu ile izleyicilerin karşısına çıktı.

 

DERTLERİNİ TİYATRO İLE ANLATTILAR

 

Okulun spor salonunda saat 16.30’da düzenlenen tiyatroda, okulun tiyatro kulübü öğrencileri, öğretmenleri Sezgir Çakır’ın yönetiminde “Ah Şu Gençlik” isimli tiyatro oyununu sahneledi. Oyunda gençliğin sorunları ilgili tema işlendi. 2011–2012 eğitim öğretim yılında okul bünyesinde bu tür sosyal ve kültürel alanda açılan kulüpler sayesinde yeteneklerini değerlendiren öğrencilerin tiyatrosu izleyicilerden tam not aldı.

 

EĞİTİM DERSTEN İBARET DEĞİL

 

Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Halit Ercan da oyun vesilesiyle yaptığı açıklamada eğitim öğretimin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de destek verdiklerine söyledi. Böylesi faaliyetlerin çocukların gelişimine önemli katkı sağladığına dikkat çeken Halit Ercan, ‘Okulun Tiyatro Kulübünün gösterileri okul içinde düzenleniyor. Yıl içerisinde okulumuz öğrencileri birçok faaliyetin altına imza attılar. Eğitimin sadece derslerden ibaret olduğunu düşünmüyoruz. Aynı zamanda bu tür sosyal etkinliklerle öğrencilerimizin toplum içerisinde özgüvenli birer birey olmaları için de mücadele ediyoruz. Gösterinin bir amacı da ergenlik döneminde gençlerin yaşadığı sorunlar ele alınarak bu konuda hem aileleri, hem de öğrencileri bilinçlendirmektir” dedi.

 

Haber / Turan ŞENLİK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10