ÇTSO Lisesi 3. dönemde 270 mezun verdi

Üç yıl önce eğitim öğretim yılına başlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi üçüncü yıl mezunlarını da verdi. Mezun olan yaklaşık 270 öğrenci için önceki gün saat 16.

Çerkezköy 7.06.2012 09:53:00 0
ÇTSO Lisesi 3. dönemde 270 mezun verdi
Çerkezköy Haber - Üç yıl önce eğitim öğretim yılına başlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’ni bu sene, üçüncü yıl mezunlarını verdi. Mezun olan yaklaşık 270 öğrenci için önceki gün saat 16.30’da mezuniyet töreni düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen tören saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programın başında kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk, bu programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Mezuniyet töreninde okul birincisi olan Sevim Aydın’a dizüstü bilgisayar, ikinci olan Seyda Sezel ve üçüncü olan Mügehan Kaya’ya da Iphone marka cep telefonu verilirken öğrenciler ödüllerini Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kırmızıgül ve Çerkezköy TSO Genel Sekreteri Selma Uğurlu’nun elinden aldı. Üçüncü dönem okul birincisi olan Sevim Aydın okul birincilik kütüğüne plaket çaktı. Kitap okuma yarışmasında dereceye giren Ayşe Karakaya, Sevda Gündoğdu ve Cansu Kaçmaz’a da çeyrek altın verildi. Ödüllerini Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan’dan alan öğrenciler mutluluklarını arkadaşlarına sarılarak paylaştılar. Programda, okula katkı sağlayan sponsorlara da okul yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi. 
ÇERKEZKÖY’Ü UNUTMAYIN
Üç sene önce okula müdür olarak atandığında “bu okul dolar mı” endişesi yaşadığını belirten Okul Müdürü Mustafa Türk, “Ama şimdi bakıyorum da yaklaşık 1500 öğrenci ve 52 öğretmenimiz var. Okul olarak amacımız öğrencilerimizi Atatürk’ün düşüncesine sahip, ülkesini seven ve değerlerine sahip çıkan, vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetiştirmektir. Sloganımız, bizi izlemeye devam edin” dedi. Mustafa Türk konuşmasının ardından okula katkılarından dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e bir plaket takdim ederken, Ertem de “Bu plaketi alarak okula borçlu kaldım. Buradaki kutlamalara ilk kez katılıyorum. Mezun olan bütün öğrencilere başarılar diliyorum. Öğrencilerden istediğim meslek sahibi olduklarında Çerkezköy’ü unutmamalarını ve bu ülke için faydalı bireyler olmalarını istiyorum” dedi.
MEZUNİYETİ KEP FIRLATARAK KUTLADILAR
Ödül töreninin ardından mezun olan öğrenciler tek tek sahneye çağırıldı. Duygularını paylaşan öğrenciler programın sonunda hep birlikte keplerini fırlatarak mezun olmanın coşkusunu doyasıya yaşadı.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen mezuniyet törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Vasvi Gündoğdu, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekinci, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kırmızıgül, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası genel Sekreteri Selma Uğurlu, Çerkezköy Genç İşadamları Derneği Başkanı Emre Asbaş ile öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.
 Haber / Bahtiyar ŞENLİK

0282 726 91 91
0282 747 65 10