Bir milyon 800 bin TL kredi kullanılacak

Çorlu Belediye Meclisinin Haziran ayı olağan meclis toplantısı önceki gün yapıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüÅ?

Çorlu 8.06.2012 22:32:00 0
Bir milyon 800 bin TL kredi kullanılacak

 Çerkezköy Haber - Çorlu Belediye Meclisinin Haziran ayı olağan meclis toplantısı önceki gün yapıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

KADRO VE DERECE DEĞİŞİKLİKLERİ KABUL EDİLDİ

Kadro, unvan ve derece değişiklikleri oybirliğiyle kabul edilirken, su kuyusu açmak için TOKİ’ye ait olan bölgenin kiralama, mülkiyeti maliye hazinesine ait olan yerin ise tahsis işlemlerinin başlatılmasına da oybirliğiyle karar verildi. Toplantıda Sağlık Mahallesi’nde dini tesis alanında kalan parselin tahsisi de görüşüldü ve söz konusu alanın cami yeri olarak tahsisi oybirliğiyle karara bağlandı.

KREDİ KONUSU DA GÖRÜŞÜLDÜ

1/1000’lik planlara itiraz süresi zarfında yapılan 88 itiraz dilekçesi Belediye Meclis üyesi Ali Çimen tarafından okundu. Söz konusu itirazlar imar planı değişiklikleri ile birlikte görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edildi. İmar komisyon raporunun ay içerisinde yapılacak olağanüstü meclis toplantısında görüşülmesi karara bağlandı. Altyapı projeleri için kullanılması planlanan krediler de belediye meclisi tarafından onaylandı. Bu kapsamda kanalizasyon projesi için 950 bin TL, içme suyu proje için ise 850 bin TL kredinin İller Bankası’ndan kullanılması kararlaştırıldı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10