Veda gecesinde öğrencilerin gözyaşı, öğretmenlerini de ağlattı

Nurullah Narin İlköğretim Okulu 5 / B sınıfı öğrencileri için düzenlenen veda gecesinde duygu dolu anlar yaşandı. Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen gecede öğretmenlerinden ayrılacak olan öğrenciler

Çerkezköy 10.06.2012 20:02:00 0
Veda gecesinde öğrencilerin gözyaşı, öğretmenlerini de ağlattı

 Çerkezköy Haber - Nurullah Narin İlköğretim Okulu 5 / B sınıfı öğrencileri için önceki akşam saat 18.00’da Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen veda gecesinde duygu dolu anlar yaşandı.

EĞLENCE DIŞARI TAŞTI

Turkuaz Restaurant’ta 18.00–23.00 saatleri arasında düzenlenen veda gecesinde öğrenciler ve veliler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Veliler pistte gönüllerince eğlenirken, çocukların eğlencesi Restaurant’ın bahçesine taştı. 5 / B Sınıfı öğrenci velileri tarafından düzenlenen Veda Gecesi’nde katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. 1. sınıftan 5. sınıfa kadar geçen süreçte çekilen fotoğraflardan oluşturulmuş slâyt gösterisi esnasında duygu dolu anlar yaşandı.

KONUŞMAKTA ZORLANDI

Canlı müzik ve eğlencenin ardından veda konuşması yapan sınıf öğretmeni Remzi Yakut, sözün bittiği yere geldiklerini belirterek, “Konuşmakta zorlanıyorum. İyi ki bu geceyi düzenledik. Hayatımın en duygulu anlarından birini yaşıyorum. Güzel dostluklar kazandım. Çocuklarımı asla unutmayacağım. Onların ilerde iyi birer insan olacaklarından şüphem yok. İnşallah hayatınız boyunca mutlu olursunuz” dedi. Öğretmenlerinin hüzünlü konuşması esnasında kendini tutamayan öğrenciler gözyaşlarına hâkim olamadı.

BİZİ ÇOK SEVDİN ÖĞRETMENİM

5 / B sınıfı öğrencilerinden Emirhan Dinçer, gözyaşları içerisinde yaptığı konuşmada öğretmenlerini çok sevdiklerini belirterek, “Öğretmenim sen hep bizim yanımızda oldun. Bizleri çok sevdin. Hata yaptığımızda hatamızı düzelttin. Yaramazlıklarımızı görmezden geldin. Bizi hep çok sevdin” diye konuştu.

Ağlayan öğrencileri teselli etmek yine öğretmenleri Remzi Yakut’a düştü. Öğrencilerinin ağlamasına dayanamayan Remzi Yakut da gözyaşlarına hâkim olamadı. Duyguların yoğun yaşandığı veda gecesi saat 23.00 sıralarında sona erdi. 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10