Grup Müzikal’den Valilik önünde konser

Tekirdağ Tuğlacılar Anadolu Lisesi’nin kısa süre önce Müzik Öğretmeni İlker İşcan liderliğinde kurduğu müzik grubu Tekirdağlılar tarafından beğenildi.

Tekirdağ 10.06.2012 20:05:00 0
Grup Müzikal’den Valilik önünde konser

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ Tuğlacılar Anadolu Lisesi’nin kısa süre önce Müzik Öğretmeni İlker İşcan liderliğinde kurduğu müzik grubu Tekirdağlılar tarafından beğenildi.

VALİLİK ÖNÜNDE KONSER

İlker İşcan ve öğrencilerinden oluşan Grup Müzikal, önceki gün Tekirdağ Valiliği önünde konser verdi. Tekirdağlıların konsere yoğun ilgi gösterirken, bazı Tekirdağlılar “Böyle bir gruba sahip çıkılmalı” dedi. Barış Manço şarkılarıyla başlayan konser hareketli şarkılar ile son buldu.

VALİ BALKONDAN DİNLEDİ

Konser alanına önceden gelerek Prova yapan Tekirdağ Tuğlacılar Anadolu Lisesi Müzik Grubu ‘Grup Müzikal’ Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek’in de dikkatini çekti. Prova için çalan grubu balkondan dinleyen Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek  kısa süre sonra Valilik Önünde bulunan İlker İşcan ve öğrencilerinin yanına indi. Kısa süreli yapılan sohbetin ardından Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ve Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı grubun konserini dinledi. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10