Kongre tarihi netleşti

2011-2012 sezonu sonunda istenmeyen bir şekilde küme düşmesinin ardından yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Lüleburgazspor’da kongre tarihi belli oldu.

Bölgede Gündem 11.06.2012 21:54:00 0
Kongre tarihi netleşti
Başkan Siyami Aslan  sezonun bitmesiyle görevi bırakacağını ve yeni sezonda başkanlık
yapmayacağı açıklamıştı.  Bu açıklamaların ardından kongre tarihi merakla beklenirken kulüpten açıklama yapıldı.  Buna göre Lüleburgazspor Kulübü Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısını 25 Haziran pazartesi günü Eski Sanayide bulunan Hasan Doğan Halı Saha tesislerinde saat 20:00’da yapılacak. Lüleburgazspor olağan üstü genel kurulu ilk toplantısında çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantısını  2 Temmuz Pazartesi günü yapılacak.
“LÜLEBURGAZ HAKETTİĞİ YERE GELECEKTİR”
Lüleburgazspor Başkanı Siyami Aslan “ Kongre tarihini belirledik. Ben asla aday olmayacağımı söylemiştim ve bu kararımın arkasındayım. İnşallah Lüleburgazspor hak ettiği yere gelecektir. Biz Lüleburgazspor’a gönül bağımızı kurduk. Bu saatten sonra gelecek olan yönetime de gerekli desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yeni gelecek yönetim kurulumuza başarılar diliyorum.”dedi.
ADAY ÇIKACAK MI?
Alınan kongre kararının ardından ise Lüleburgazspor başkanlığına aday çıkıp çıkmayacağı da merakla bekleniyor.. Şuana kadar Siyami Aslan’ın görevi bırakacağını açıklamasının ardından başkanlık için hiçbir aday çıkmazken kongre tarihine kadar başkan adayı çıkmaması durumunda kulüp geçtiğimiz sezon olduğu gibi kayyuma gitme ile karşı karşıya kalacak.


0282 726 91 91
0282 747 65 10