ÇEGİAD’dan üyelerine “Sosyal Medya” eğitimi

Çerkezköy Genç İşadamları Derneği tarafından üyelere yönelik “Sosyal Medya” konulu eğitim düzenlendi. Derneğin kurumsal gelişim çözüm ortağı olan Tome Bilgi Holding uzmanlarınca veri

Çerkezköy 13.06.2012 22:34:00 0
ÇEGİAD’dan üyelerine “Sosyal Medya” eğitimi

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği, Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Konferans Salonu’nda üyelerine yönelik eğitim semineri düzenledi. 

 

SAAT 19.00’DA GERÇEKLEŞTİ

 

Önceki gün Saat 19.00’da gerçekleştirilen eğitim seminerine Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği Başkanı Emre Asbaş, Eski Başkanlardan Kamil Çetintaş ve üyeler katıldı. Derneğin kurumsal gelişim çözüm ortağı olan Tome Bilgi Holdingi yetkili uzmanları tarafından eğitimde sosyal olgusu, şirketlerin sosyal medyadan nasıl faydalanabilecekleri konusunda bilgiler verildi. İnternetin gelişmesi ile müşteri ilişkilerinin online ortama taşınmasının sonucunda ortaya çıkan sosyal medya olgusu üzerinde durulurken, eğitim seminerinin sonunda ise üyelerin soruları cevaplandırıldı.

 

“TEŞEKKÜR ETTİ”

 

Eğitimin ardından Çerkezköy Genç İşadamları Derneği Başkanı Emre Asbaş katılımcılara teşekkür ederek “Üyelerimizin gelişimi öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Bu ve buna benzer etkinlikler de üyelerimizin gelişimi sağlamaktadır. Bu sebeple eğitim faaliyetleri devam edecek. Gerçekleştirdiğimiz eğitime iştirak eden üyelerimize de teşekkür ediyorum” dedi. Emre Asbaş günün anısına konuşmacıya teşekkür plaketi takdim etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10