Yabancı işadamlarından inceleme gezisi

Türkiye'ye gelen 25'in üzerinde Demokratik Kongo Cumhuriyeti işadamları, Trakya Aktif genç İşadamları Derneği (TAGİD) üyesi Kaptan Demir Çelik, Zorluteks Tekstil ve Kolot Tekstili ziyaret etti.

Çorlu 15.06.2012 23:21:00 0
Yabancı işadamlarından inceleme gezisi

Çerkezköy Haber - Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu’nun (TUSKON) düzenlediği Dünya Ticaret Köprüsü kapsamında Türkiye'ye gelen yabancı işadamları Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği üyelerini ziyaret etti. Demokratik Kongo Cumhuriyetinden Çorlu'ya gelen yabancı işadamları ilk olarak Kaptan Gruba ait Çorlu'daki Türkiye'nin en büyük Demir Çelik fabrikası olan Kaptan Demir Çelik fabrikasını ziyaret ettiler. Firma yetkililerinden bilgi alan yabancı iş adamları Demir Çelik tesisine hayran kaldıklarını belirttiler. Daha sonra Zorlu Holding'in Çorlu tesislerini ziyaret eden yabancı heyet, TAGİD Eş Başkanı ve Zorluteks Tekstil Yöneticisi Ali Canbulat'ın misafiri olarak yemek yedi. Yemekte konuşan TAGİD Eş Başkanı Ali Canbulat: "TAGİD olarak TUSKON'un düzenlemiş bulunduğu Dünya Ticaret Köprüsü'ne katılmak üzere ülkemize gelen konuklarımızı Çorlu'da ağırlamaktan çok memnun olduk. Burada verimli bir programın gerçekleşmesini dilerim. Umarım hem insan ilişkileri hem de ticari ilişkiler anlamında herkes için hayırlı olur" dedi.

 

KONGO’YA SWOWROOM İSTEDİLER

 

Yemeğin ardından fabrikayı gezerek ev tekstil üzerine alış veriş yapan işadamları alış veriş esnasında firma hakkında bilgiler aldılar. İşadamları Zorlu Tekstil'i Demokratik Kongo'ya pazar araştırmasına davet ettiler ve showroom açmasını istediler. Kolot Tekstil'i ziyaret eden yabancı iş adamlarını Kolot Tekstil firma sahibi Süleyman Kolot karşıladı. Ev tekstil ürünleri üzerine faaliyet gösteren Kolot Tekstil'i gezdikten sonra fabrika yönetimi tarafında verilen akşam yemeği ile program son buldu.

 

HABER MERKEZİ


0282 726 91 91
0282 747 65 10