Bülent Ecevit Bulvarı asfaltlanıyor

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Yolu üzerinde Çorlu Park Evleri Mevkiinden başlayarak Yeni Sanayi Sitesi alt tarafında yer alan Yeni Devlet Hastanesi önüne kadar uzanan ve Çorlu'nun artan trafik sorununu

Çorlu 17.06.2012 23:55:00 0
Bülent Ecevit Bulvarı asfaltlanıyor
Çerkezköy Haber – Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Yolu üzerinde Çorlu Park Evleri Mevkiinden başlayarak Yeni Sanayi Sitesi alt tarafında yer alan Yeni Devlet Hastanesi önüne kadar uzanan ve Çorlu'nun artan trafik sorununu hafifletmesi beklenen Bülent Ecevit Bulvarında asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.
ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ile Mükerrem Ali Kayan İlköğretim Okulu'nun da bulunduğu kavşaktan Belediye (Atakent) Konutları istikametine yolun her iki yönünde de asfaltlama çalışması yapan Çorlu Belediyesi ekipleri çalışmalarını gün boyu sürdürdü. Asfaltlama öncesinde yolu süpürerek temizleyen Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha sonra da asfalt serimi gerçekleştirdi. İş makineleri, kamyon, finişer, silindirler yardımıyla asfalt serimi yapan ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, asfalt sezonu ile birlikte Çorlu Belediyesi şantiyesinde üretilen asfaltın kentin değişik noktalarına serilmeye başlandığını ifade etti.
KISA SÜREDE HİZMETE SUNULACAK
Sarıkurt: "Kendi tesislerimizde ürettiğimiz asfaltı kendi personelimiz ve kendi iş makinelerimizle Bülent Ecevit Bulvarına da sermeye başladık. Bülent Ecevit Bulvarında yolun kısa bir bölümü hariç tamamı asfaltlanacak. Tekirdağ yolundan, Yeni Devlet Hastanesi önüne kadar yol küçük bir bölümü hariç asfaltlanmış olacak. Asfaltlanmadan bırakılacak bölümde de yapılacak çalışmanın ardından asfaltlama yapılacak" dedi. Baysan da yolun kısa sürede tamamlanarak Çorlu halkının hizmetine sunulacağını söyledi.
HABER MERKEZİ


0282 726 91 91
0282 747 65 10