Destek Hizmetleri Müdürü Kumru’nun ‘düğün’ mutluluğu

Çerkezköy Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Nevzat Kumru ve eşi Muhterem Kumru’nun kızları Burcu Kumru, önceki gün Halil-Dudu Yılmaz çiftinin oğlu Saim Yılmaz ile dünya evine girdi. Genç çiftin d?

Çerkezköy 18.06.2012 00:17:00 0
Destek Hizmetleri Müdürü Kumru’nun ‘düğün’ mutluluğu
Çerkezköy Haber – Uzun yıllardır Çerkezköy Belediyesi’nde görev yapan Nevzat Kumru’nun kızı Burcu Kumru hayatını Saim Yılmaz ile birleştirdi.  
NİKAHI BAŞKAN ERTEM KIYDI
Beylice Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve katılımın yoğun olduğu düğünde genç çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kıyarken, çiftin nikah şahitliğini de Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Saraylı Ses Sanatçısı Sami Aksu ve çiftin aile dostları Şerafettin Taç yaptı.
EVLİLİK CÜZDANINI GELİNE VERDİ
Genç çifte bundan sonraki hayatlarında mutluluklar dileyen Başkan Ali Ertem, “İnşallah birbirinizi kırmazsınız, birbirinizi üzmezsiniz. Kurduğunuz bu mutlu yuvayı sonsuza kadar muhafaza edin. Eşinizin ailesi de artık sizin yeni aileniz. Onlara saygıda kusur etmeyin” dedi. “Yapmanız gereken çocuk sayısını biliyorsunuz” diyerek espri yapan Ali Ertem, genç çifte bir ömür mutluluklar temenni ederek, “Hayatınız boyunca birlikte değil, bir olun” dedi. Başkan Ertem evlilik cüzdanını “Yuvayı Dişi Kuş Yapar” diyerek geline verdi ve gelinin evlilik cüzdanına, damadın da geline sahip çıkmasını istedi.
KATILIM YOĞUN OLDU
Nikah töreninin ardından genç çiftin açılış dansı ile düğün başladı. Burcu Kumru-Saim Yılmaz çiftinin düğününe Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin ve Dr. Gökhan İnce, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Yılmaz, Ses Sanatçısı Sami Aksu, Barutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Barut, Çerkezköy Belediyesi çalışanları, genç çiftin yakınlar ve çok sayıda davetli katıldı. Genç çift ve davetliler, çalan müzik eşliğinde ilerleyen saatlere kadar gönüllerince eğlenirken, davetliler de onların mutluluğunu paylaştı.
Haber / Ahmet KARDEŞ  


0282 726 91 91
0282 747 65 10