Düğün töreninde EsEs rüzgarı

Çerkezköyspor’un altyapısından yetişen ve Eskişehirspor’da forma giyen Sezgin Coşkun’un kardeşi Durak Coşkun, hayatını Karaağaç Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz&

Çerkezköy 18.06.2012 23:24:00 0
Düğün töreninde EsEs rüzgarı

Çerkezköy Haber - Eskişehirspor’un kaptanı Sezgin Coşkun’un kardeşi ve Trexta Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Orhan Demir’in yeğeni Durak Coşkun, Karaağaç Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz’ün kızı Burcu Coşkunöz ile dünya evine girdi.

 

COŞKUN VE COŞKUNÖZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

 

Genç çiftin düğün töreni önceki akşam saat 19.30’da Lemar Düğün Salonu’nda düzenlendi. Damadın kardeşinin takım arkadaşları olan ve Trabzonspor’un transfer etmek için uğraştığı Milli Futbolcu Alper Potuk ile Genç Milli Takımda forma giyen Veysel Sarı da katıldı. Sporcuların yanı sıra Coşkunöz ve Coşkun ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde gelinin ailesi Nuriye-Fevzi Coşkunöz çifti ile Damadın ailesi Yemen-Özdemir Coşkun çifti düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Takı töreninin ardından genç çift ve davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, aileleri ve davetliler de genç çiftin mutluluğunu paylaştı.

 

Adı Eskişehirspor Kaptanı Sezgin Coşkun ile aşk dedikodularına karışan ve düğün törenine katılması beklenen sanatçı Hadise ise düğün törenine katılmadı.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10