“Türkiye’nin en büyük sorunu terör”

Çorlu’da Sinoplular Derneği tarafından düzenlenen piknikte konser veren Karadenizli türkücü İsmail Türüt, Türkiye'nin en büyük sorununun terör olduğunu söyledi.

Çorlu 19.06.2012 21:11:00 0
“Türkiye’nin en büyük sorunu terör”

 Çorlu Sinoplular Derneği tarafından Ulaş Beldesi'ndeki Çamlık piknik alanında, 9'uncu Keşkek ve Piknik Şöleni düzenlendi. Etkinliğe CHP Tekirdağ milletvekilleri Emre Köprülü, Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Piknikte 300 kilo keşkek ile 300 kilo pilav dağıtıldı. Daha sonra sahneye türkücü İsmail Türüt çıktı.

 

KATILANLARI COŞTURDU

 

Söylediği hareketli türkülerle pikniğe katılanları coşturan Türüt, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini, huzuru bozan tek sorunun terör olayı olduğunu ifade ederek, "Bu ülkenin birliğine beraberliğine kasteden terör sorunu vardır. Gelin bu güzel günde İsmail Türüt türküsüyle kaleme yatıralım. Eğer yanlış bir cümlem olursa bana 'Yuh' çekmezseniz hakkımı helal etme size. Ben son albümümde okuduğum eserde, terörü ve terör örgütünü lanetliyorum. Bu şarkımı ve klibini bazı kanallar yayınlayamıyor. Buradan bu şarkım o korkaklara da gelsin" dedi.

 

HABER MERKEZİ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10