Bayraktarlar Baypet İstasyonu’na görkemli açılış

Çerkezköy ve bölgede değişik alanlarda faaliyet gösteren Bayraktarlar Akaryakıt Petrol Ürünleri İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 2. istasyonunu açtı. Dün saat 14.30’da Cumhuriyet Mahallesi Karani

Çerkezköy 19.06.2012 21:34:00 0
Bayraktarlar Baypet İstasyonu’na görkemli açılış

 BP Baypet Akaryakıt İstasyonu dün saat 14.30’da düzenlenen törenle Cumhuriyet Mahallesi Karani Çeşme İstanbul-Edirne Tem Karayolu Çerkezköy çıkışında hizmete girdi.

ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI

Bayraktarlar Limited Şirketi tarafından açılan akaryakıt istasyonunun açılış törenine çok sayıda davetli katılırken, açılışta konuşan Bayraktarlar Limited Şirketi sahiplerinden Tarık Bayraktaroğlu şirketle ilgili bilgiler verdi.

1968 YILINDA KURULDU

Açılış törenine katılan herkese teşekkür eden Bayraktaroğlu “Şirketimiz 1968 yılında aile büyüğümüz Halil Bayraktaroğlu tarafından perakende madeni yağ ticareti yapmak üzere kuruldu. 1973 yılında ilk madeni yağ bayiliğini alan şirket bölgesinde büyümeye başladı. 1980 yılında Trakya bölgesinde madeni yağ satışında ilk olarak sıcak satış organizasyonunu başlattı. Daha sonra 19 Haziran 1990 Kırklareli Pınarhisar İlçesinde TEK-PA A.Ş isminde BP akaryakıt istasyonunu açtı. 1994 yılında da Çerkezköy endüstriyel şubesi hizmete girdi. 2004 yılından itibaren münhasır Exxonmobil bölge distribütörü olarak ticaret hayatımıza devam ediyoruz” dedi.

“2.İSTASYONU AÇMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

2005 yılında Asaş Filtre bölge bayiliğini aldıklarını belirten Bayraktaroğlu, 27 Mart’ta da Türkiye’deki ilk özellikli yağ merkezi olan ‘Mobil 1 Expert’i Bayraktarlar Yağlama Merkezi adıyla Çerkezköy’de açtıklarını anımsatarak “Bugün de 2.BP Akaryakıt İstasyonunu Çerkezkköy’de açmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

BİZİ ONURLANDIRIYOR VE GURURLANDIRIYOR

Açılışta konuşan Pınarhisar Kaymakamı Mevlüt Özmen bir gün bu bölgenin bu şekilde işletmelere kavuşmasını hiç hayal bile etmediğini, dolayısıyla bu işletmenin bölgenin çok geliştiğine en büyük örneği teşkil ettiğine işaret edere işletmenin hayırlı olmasının temenni etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de açılışta yaptığı konuşmada, Çerkezköy’ün büyüyen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek “İlçemizde bu tür yerlerin açılması bizi onurlandırıyor ve gururlandırıyor. Müessesenin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.  Konuşmaların ardından Pınarhisar Cami-i Kebir (Ulu Cami-Hundi Hatun Camisi) imamı Hasan Karataş tarafından açılış duası okundu. Duadan sonra benzin istasyonun açılışı Pınarhisar Kaymakamı Mevlüt Özmen, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz ve Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ tarafından yapıldı. Açılışın ardından Belediye Başkanı Ali Ertem ve Tarık Bayraktaroğlu pompalardan ilk yakıtı beraber verdi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Açılışa Pınarhisar Kaymakamı Mevlüt Özmen, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Sergen Belediye Başkanı Hasar Kaynar, Üsküp Belediye Başkanı Erdoğan Kıyıcı, Pınarhisar İlçe Emniyet Müdür Salim Alemdar, Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, Bayraktarlar Çerkezköy yatırımlar müdürü Savaş Eşsiz çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Bahtiyar ŞENLİK

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10