Tutuklu vekiller için imza kampanyası

Malkara CHP Gençlik kolları yönetimi tarafından, Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından CHP Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ın tahliye edilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Malkara 20.06.2012 22:33:00 0
Tutuklu vekiller için imza kampanyası

Çerkezköy Haber - Malkara CHP Gençlik kolları yönetimi tarafından, Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından CHP Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ın tahliye edilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

 

BİN İMZA TOPLANDI

 

CHP Malkara İlçe Başkanı Ulaş Yurdakul, 'Milli iradeyi serbest bırakın' sloganıyla Malkara Yiğit Polis Merkez Amirliği önünde imza kampanyası başlattıklarını söyledi. Ergenekon davası nedeniyle tutuklu bulunan CHP Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ın serbest bırakılmaları gerektiğini kaydeden Yurdakul düzenlenen kampanyada, bin imza topladıklarını söyledi.

 

GENEL MERKEZE GÖNDERİLECEK

 

Halkın imza kampanyasına yoğun katılım gösterdiğini belirten Yurdakul, kampanya kapsamında toplanan imzaları CHP Genel merkezine göndereceklerini ifade ederek “Amacımız tutuklu olan vekillerimizin serbest bırakılmalarını sağlamak” dedi.

 

HABER MERKEZİ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10