CHP’li kadınlardan HABER’e ziyaret

Bir süre önce Çerkezköy’de ilk kez gerçekleştirilen İlçe Kadın Kolları Kongresi’nde başkanlığa seçilen Şayka Çalışkan yeni yönetimi ve bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri ile

Çerkezköy 20.06.2012 22:35:00 0
CHP’li kadınlardan HABER’e ziyaret

Çerkezköy Haber - Haziran ayı başında Çerkezköy’de ilk kez yapılan ilçe kadın kolları kongresinde başkanlığa seçilen Şayka Çalışkan, İlçe Başkan Yardımcıları İbrahim Erdoğan Fıçıcı, İbrahim Bilgiç, ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri Kadriye Önal, Gülcan Ulay, Nevriye Kahraman, Emine Canan ve Fatma Konan ile birlikte dün saat 12.30’da Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

 

‘PARTİLER ÜSTÜ DÜŞÜNMEMİZ LAZIM’

 

Beraberindekilerle birlikte Gazeteci Şaban Kardeş ile görüşen İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka çalışkan, “Biz kadın kolları mahalle mahalle, ev ev, sokak sokak çalışarak üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Kadınları eve kapatmak zihniyetini yıkarak, kadınlarımızın aktif olmalarını sağlamak istiyoruz. Şimdiden çalışmalara başladık. İnsanlar kaygılı, düşüncelerinden dolayı yargılanacaklarını düşündükleri için çekiniyorlar, kendilerini net olarak ifade edemiyorlar. Bir korku imparatorluğu yarattılar. Ana ve kadın olarak ataerkil zihniyeti yıkacağız. Daha çok çalışacağız” dedi.

 

KADININ OLMADIĞI HİÇBİR TOPLUM İLERLEYEMEZ

 

Kadınları yakından ilgilendiren sorunlarla ilgili çeşitli seminerler de düzenleyeceklerini belirten Çalışkan “Üye sayımızı artırmak istiyoruz. Kadının olmadığı hiçbir toplum ilerleyemez. Ev ev dolaşacağız. Güzel şeyler yapmak için yola çıktık” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ülkede sorunların çözümünde kadınlara büyük görevlerin düştüğünü belirten gazeteci Şaban Kardeş de yeni yönetime başarılar diledi. CHP İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Konan da “Biz çok çalışacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

 

Haber / Turan ŞENLİK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10