Yağmur Kasap Barbaros Caddesi’nde açıldı

İşletmeciliğini Akın Yılmaz ve Mehmet Görgülü’nün yaptığı Yağmur Kasap, Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi No: 3’te hizmete girdi. Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy ?

Çerkezköy 22.06.2012 22:15:00 0
Yağmur Kasap Barbaros Caddesi’nde açıldı

 Çerkezköy Haber - Turizm sektörü ile hizmet veren Akın Yılmaz gıda sektörüne de girdi.

YAĞMUR KASAP AÇILDI

İşletmeciliğini Akın Yılmaz ve Mehmet Görgülü’nün yaptığı Yağmur Kasap, dün saat 14.00’da düzenlenen törenle Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi No: 3’te Çerkezköylülerin hizmetine açıldı. Açılışta konuşan Akın Yılmaz, kendi markalarını oluşturduklarını belirterek “Yağmur Köfte ve Yağmur Sucuk adı altında markamızı oluşturduk ve patentimizi aldık. Türkiye’nin tüm illerindeki damak tatlarına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

MARKAMIZLA KATMA DEĞER KATACAĞIZ

Marka oluşturmak istediklerini söyleyen Yılmaz “Markamızla hem ülkemize hem de kendimize katma değer kazandıracağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de her müessese açılışının kendilerini gururlandırdığını belirterek “Ama dostum Akın Yılmaz’ın müessesesinin açılışı bizi ayrıca gururlandırdı. Hedefi büyük koymak önemli. Bu hedefi gerçekleştireceklerine inanıyorum” dedi. Müessesenin Çerkezköy’e hayırlı olmasını dileyen Ertem, işletme sahiplerine de bol kazanç temennisinde bulundu.

KÖFTE VE SUCUK DAĞITILDI

Açılışta konuşan Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da işletmenin Çerkezköy’e ve sahiplerine hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin’in duaları eşliğinde Kaymakam Bayhan, Belediye Başkanı Ertem, Akın Yılmaz ve Mehmet Görgülü tarafından açılış gerçekleştirildi. Açılışın ardından davetlilere köfte ve sucuk ikram edilirken, Çerkezköylülere de açılış dolayısıyla gün boyunca köfte ve sucuk dağıtıldı.

KATILIM YOĞUNDU

Dün saat 14.00’da gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin ve Gökhan İnce, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Behçet Güven, Akın Yılmaz’ın AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olduğu 2009 döneminde AK Parti Kapaklı Belde Başkanlığını yürüten Hamit Oral, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Müftüsü Mahmut Emin, AK Parti ilçe ve belde yönetimleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10