Garip ailesinin düğün mutluluğu

Çerkezköy Belediye Eski Başkanlarından Remzi Garip’in kızı Aylin Garip, Barbara-Manfred Kübler çiftinin oğlu Timo Kübler ile dünya evine girdi.

Çerkezköy 25.06.2012 19:45:00 0
Garip ailesinin düğün mutluluğu

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Eski Başkanlarından Remzi Garip’in kızı Aylin Garip, Barbara-Manfred Kübler çiftinin oğlu Timo Kübler ile dünya evine girdi.

 

GENÇ ÇİFT DÜNYA EVİNE GİRDİ

 

Genç çift için önceki akşam Kapaklı’daki Business Otel’de düzenlenen kına gecesinin ardından düğün töreni de önceki akşam saat 19.00’da İstanbul Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlendi. Genç çiftin düğün törenine Garip ve Alman Kübler çiftinin yanı sıra Bartın Valisi İsa Küçük, Çerkezköy Eski kaymakamlarından Musa Caner Akay, Zorlu Linen Genel Müdürü Yılmaz Tunç, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Yılmaz, ÇTSO Meclis Üyesi Ahmet Çetin, ÇTSO Genel Sekreteri Selma Uğurlu, Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç, pek çok sanayici, Flammasstek Genel Müdürü Turan Nurcan, bazı Çerkezköy Belediyesi personelleri, gelinin Harvard Üniversitesi’nde doçentlik yapan kardeşi Filiz Garip ve geniş bir davetli topluluğu katıldı. 

 

MUTLULUKLARI GÖZLERİNE YANSIDI

 

Microsoft’ta yöneticilik yapan Timo Kübler ile Almanya Münih’te üniversite hastanesinde görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Aylin Garip çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, aileleri ve davetliler de onların mutluluğunu paylaştı. Eğlence dolu düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10