Üniversitede, Elektronik Belge Yönetimi Konferansı

Namık kemal Üniversitesi tarafından 'Elektronik Belge Yönetimine Geçiş Sürecinde Kurumsal Sorumluluklar ve Yol Haritası' konulu konferans düzenlendi.

Bölgede Gündem 26.06.2012 19:04:00 0
Üniversitede, Elektronik Belge Yönetimi Konferansı

Çerkezköy Haber – Namık kemal Üniversitesi tarafından 'Elektronik Belge Yönetimine Geçiş Sürecinde Kurumsal Sorumluluklar ve Yol Haritası' konulu konferans düzenlendi.

 

BELGE VE BELGE YÖNETİMİNİN TANIMI

 

Ziraat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, konferansı veren Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hamza Kandur, akademik ve idari birimlerinin temsilcileri ile çalışanlar katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal'ın açılış konuşması ile başlayan programda Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur, 'Elektronik Belge Yönetimine Geçiş Sürecinde Kurumsal Sorumluluklar ve Yol Haritası' konulu sunumunda, kamusal bilgi ortamı, belge ve belge yönetiminin tanımı ve kavramsal çerçevesi, elektronik belge yönetimi sistemi alanında standartların geliştirilmesi, EBYS referans modeli ve e-dönüşüm stratejisi” konularında katılımcılara bilgi verdi. Konferansın ardından Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, günün anısına Prof. Dr. Hamza Kandur'a tabak takdim etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10