Tekirdağspor teknik heyetini güçlendirdi

Geçtiğimiz sezon Tekirdağ Bölgesi Süper Liginde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmeye hak kazanan bölgenin güçlü ekibi Tekirdağspor, yükseldikleri ligte güçlü bir kadro ile mü

Tekirdağ 27.06.2012 16:10:00 0
Tekirdağspor teknik heyetini güçlendirdi

Çerkezköy Haber - BAL ligine katılmaya hak kazanan Tekirdağspor, ligin zorluklarını bildiği için sezona başlamadan güçlü transferler yapma peşinde.

 

YENİ TEKNİK HEYET TANITILDI

 

Zorlu bir lig olan BAL liginde mücadele edecek olan Tekirdağspor, ligin zorluğunu da hesaba katarak önemli transferlere imza atmak ilk hedef. Kadrosunu 1. Lig tecrübesi olan Mehmet Ali Çınar’ı Teknik direktör yardımcısı Antrenör Ali Postacı, Kaleci Antrenörü olarakta Refah Kayalar ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi. Tekirdağ Spor Yönetim kurulu başkanı Gürsel Erbap , Yönetim Kurulu üyeleri Kadir Atıcılar, Reşat Koşar ,Tufan Yıldırım, Eyüp Yiğiter, Refik Akçakaya, Benan Utku’nun hazır bulunduğu imza töreninde basın mensuplarına yeni teknik heyet tanıtıldı.

 

MEHMET ALİ ÇINAR BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

 

Tekirdağspor’a transfer olan ve 1. Ligte tecrübesi bulunan Mehmet Ali Çınar yaptığı basın açıklamasında önümüzdeki sezon BAL liginde mücadele edecek olan takımı Tekirdağspor da yapacağı ve yapmak istediği ideallerini şu şekilde anlattı, “Alt yapıdan başlayarak Tekirdağ Sporun başarılı olması için alt yapıya önem verileceğini yapılacak yeni transferlerle BAL liginde şampiyonluk sözünden önce taraftarımızın sahipleneceği ve büyük Tekirdağspor ideali ile çalışmalarımıza bu günden itibaren başlıyoruz. Takımın oluşturulmasında tek istediğim sahaya çıkan futbolcu kardeşlerim ahlaklı ve forması için mücadele eden sporculardan oluşacak. Koşmayan mücadele etmeyen sporcularla birlikte olmamız mümkün değil bu güne kadar 1. Lig ve 2. Lig de çalıştırdığımız takımlarda hep başarılı olmak için mücadele ettik ben bu güne kadar Samsun için mücadele ettim ama bu gün imzayı attıktan sonra Tekirdağspor için mücadeleye başladık. İnşallah taraftarımızın, Tekirdağlıların ve basınımızın desteğiyle başarılı olmak için çalışacağız. Samsunsporun efsane başkanı İsmail Uyanık’ın da bizi buraya Tekirdağ’a gelmemize büyük desteği oldu. Bizde başkanımızı mahcup etmemek için elimizden geldiğince çalışacağız.”

 

HABER MERKEZİ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10