Tayini çıkan komutanlara veda yemeği

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rüştü Eryılmaz ilçede görev yapan ve başka illere tayinleri çıkan Jandarma Başçavuş Seyfi Vakkas, Jandarma Uzman Çavuşlar Özer Erdoğan ve M

Çerkezköy 29.06.2012 00:25:00 0
Tayini çıkan komutanlara veda yemeği

Çerkezköy Haber- Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı tayini çıkan Jandarma Başçavuş Seyfi Vakkas, Jandarma Uzman Çavuşlar Özer Erdoğan ve Mustafa Küreksiz için veda yemeği verdi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kızılpınar Trakyum Et Lokantası’nda düzenlenen veda yemeğine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Aydemir, Çerkezköy İlçe Jandarma Personel Lojistik Komutanı Dursun Bilal, Karaağaç Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Musa Aydoğan ile askeri personel katıldı. Yemekte konuşan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rüştü Eryılmaz, ilçeden ayrılan personellere yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

 

“TEŞEKKÜR ETTİ”

 

Vedaların zaman zaman kamu personellerinin başına geldiğini belirten Rüştü Eryılmaz “Çerkezköy ve beldelerinde ayak basmadık yerleri olmayan komutanlarımızın yaptıkları işler fedakarlık isteyen işlerdir. Ben personelimizin yeni görevlerinde başarılı olacaklarından eminim. Şimdiye kadar ilçemizde ve beldelerimizde vermiş oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10