Yeni hizmet binası için arsa tahsisi tamamlandı

AK Parti Tekirdağ İL Başkanı Ahmet Kambur, beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Mahmut Kotan’ı ziyaret etti.

Tekirdağ 2.07.2012 18:56:00 0
Yeni hizmet binası için arsa tahsisi tamamlandı

Çerkezköy Haber - AK Parti Tekirdağ İL Başkanı Ahmet Kambur, beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Mahmut Kotan’ı ziyaret etti.

 

ÇALIŞMALARIN HIZLANDIRILMASINI TALEP ETTİK

 

Önceki gün gerçekleşen ziyarette Mahmut Kotan, çalışmalar ve devam eden projelerle ilgili AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur’a bilgiler verdi. Ahmet Kambur da geçtiğimiz hafta SGK Başkanı Fatih Acar ile telefonda görüştüğünü ve SGK Şarköy Şubesi’nin yakın zaman içinde açılması için çalışmaların hızlandırılmasını talep ettiğini söyledi. Çalışmaları yakından takip ettiğini belirten SGK Tekirdağ Müdürü Mahmut Kotan da SGK Başkanlığı ile temas halinde olduklarını ve yakın zaman içinde bu konunun çözümlenebileceğini ifade etti.

 

ARSA TAHSİS İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

 

Çorlu SGK Müdürlüğü için modern bir hizmet binası yapmak üzere proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Kotan, Hayrabolu SGK Müdürlüğüne yeni hizmet binası yapımı için arsa tahsis işlemlerinin tamamlandığını ifade etti. SGK Eğitim ve Dinlenme Tesisi Projesi ile ilgili de bilgiler veren Kotan, bölge düzeyinde hizmet vermesi planlanan Eğitim Tesisi’ni Yeniçiftlik’te yapmayı planladıklarını söyledi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10