Gazeteleri çalan kültürlü hırsız

Çorlu’da dün sabah saatlerinde ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi.

Çorlu 3.07.2012 20:14:00 0
Gazeteleri çalan kültürlü hırsız

Çerkezköy Haber - Çorlu’da dün sabah saatlerinde ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Dağıtım şirketi tarafından gazete satan bayiinin kapısının önüne konan paketli günlük gazeteleri çalan bir kişi güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, aynı gün içerinde yaklaşık 10 gazete bayisinin kapısındaki gazeteleri alan şüpheliyi arıyor.

 

KAMERALARA YANSIDI

 

Çorlu’da meydana gelen hırsızlık olayı şaşkınlık yarattı. Dağıtım şirketleri tarafından gazete bayileri önüne konan gazeteleri çalan bir şüpheli güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Sabah işyerini açmaya gelen gazete bayileri ise neye uğradıklarını şaşırarak emniyet müdürlüğüne başvurdu. Sabah Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi üzerindeki işyerini açmaya gelen Tamer Kuruyemiş sahibi Tamer Yıkar, işyerine geldiğinde kapıda gazetelerin olmadığını fark etti. İlk önce dağıtım şirketini arayan ve “gazeteler gelmemiş” diyen Yıkar, şirketten “dağıtım yapıldı” cevabını alınca şaşkınlık yaşadı. İşyerinde bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Yıkar, işyeri önüne bırakılan paketlenmiş haldeki gazetelerin birisi tarafından çalındığını belirledi. Şüphelinin çaldığı gazeteleri, hurda topladığı el arabasına koyması ve olay yerinden uzaklaşması güvenlik kameralarına yansıdı.

 

POLİSİ ARADI

 

İşyeri önündeki yaklaşık 500 gazetenin çalındığını belirleyen işyeri sahibi Yıkar, kamera kayıtlarını izledikten sonra polisi arayarak ihbarda bulundu. Şüphelinin eşkalini belirleyen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çok yönlü soruşturma başlattı.

 

Haber / Cihangir ARIK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10