Limanda ‘Isps Code’ tatbikatı

Marmara Ereğlisi'nde bulunan Martaş Limanı'nda, Tekirdağ Liman Başkanı Murat Gül koordinatörlüğünde Uluslararası Gemi ve Liman Tesisi Güvenlik Kodu (ISPS Code) tatbikatı gerçekleştirildi.

Marmara Ereğlisi 3.07.2012 20:22:00 0
Limanda ‘Isps Code’ tatbikatı

Çerkezköy Haber - Marmara Ereğlisi'nde bulunan Martaş Limanı'nda, Tekirdağ Liman Başkanı Murat Gül koordinatörlüğünde Uluslararası Gemi ve Liman Tesisi Güvenlik Kodu (ISPS Code) tatbikatı gerçekleştirildi.

 

KOORDİNASYON VE İŞ BİRLİĞİ AMAÇLANIYOR

 

Tatbikatta liman tesisine karşı güvenlik tehditlerinin önlenmesi, karşı tedbirlerin geliştirilmesi ve liman tesisi ile Tekirdağ Valiliği, Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ve Tekirdağ Liman Başkanlığı arasında koordinasyon ve iş birliğinin sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.

 

TESİS TAHLİYE EDİLDİ

 

Tatbikatta güvenlik seviyesi-2 tedbirlerinin alınması, tesise bomba ihbarında bulunulması, güvenlik seviyesi-3 tedbirlerinin alınması, tesise şüpheli paket bırakılması, tesiste bomba patlaması ve yangın çıkması, acil müdahale ekiplerince yangına ve yaralıya müdahale, tesisin tahliye edilmesi faaliyetleri yapıldı.

 

Haber / Cihangir ARIK


0282 726 91 91
0282 747 65 10