Derneklerin katkıları göz ardı edilemez

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret eden Kapaklı Ordulular Derneği yöneticileri, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen piknik şölenine katkılarından dolayı Başkan Mandalı’ya pla

Çerkezköy 3.07.2012 20:51:00 0
Derneklerin katkıları göz ardı edilemez
Çerkezköy Haber - Kapaklı Ordulular Derneği Başkanı Fatih Özkol ve yönetim kurulu üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.
TEŞEKKÜR PLAKETİ SUNDU
Ziyarette konuşan dernek başkanı Önkol, 24 Haziran’da dernek tarafından düzenlenen piknik şölenine katkılarından dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür etti. Mandalı’ya plaket takdim eden dernek yöneticileri ayrıca Osmanlı Tuğrası’nın bulunduğu bir de tablo hediye etti. Şölende İç İşleri Bakanı İdris Naim şahin’e beldenin anahtarını teslim ettiklerini anımsatan Başkan Mandalı da “İlçe olmamız konusunda kendisine gereken bilgi ve dosyaları illettik. İnşallah en yakın süre içerisinde ilçe sıfatına nail olacağız. Bu süreçte beldemizdeki siz ve diğer derneklerimizin de katkılarını göz ardı etmek mümkün değil. Yaşadığımız yer için yapılan her etkinlik hangi kesimden olursa olsun bizi sevindirir. Bizim de görevimiz, bu yollara baş koymuş kişileri desteklemek, güçlerinin azaldığı yerde gücümüz ölçüsünde desteklemektir. Dernek olarak, hemşerileriniz arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasına yönelik çalışmalarınızın devam etmesini diliyorum” dedi.
Haber / Turan ŞENLİK

0282 726 91 91
0282 747 65 10