‘Tarım ve İnsan’ konulu yarışma için başvurular sürüyor

Fotoğraf severlerin büyük ilgi gösterdiği “Tarım ve İnsan” konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın başvuruları sürüyor.

Bölgede Gündem 4.07.2012 21:15:00 0
‘Tarım ve İnsan’ konulu yarışma için başvurular sürüyor

Çerkezköy Haber - Fotoğraf severlerin büyük ilgi gösterdiği “Tarım ve İnsan” konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın başvuruları sürüyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın geleneksel hale getirdiği ve özel bir bankanın katkılarıyla gerçekleştirilen yarışmanın bu yıl 4’üncüsünü düzenlenecek.

 

YARIŞMA HERKESE AÇIK

 

Yarışmaya beş ayrı kategoride başvuru yapıla bilineceğini belirten Tekirdağ Gıda, Tarım ve İl Müdürlüğü yetkilileri, “7’den 70’e herkese açık olan Ulusal Fotoğraf Yarışmamıza, Genel, Çiftçi-Üretici, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Deniz Bank personeli olmak üzere beş ayrı kategoride başvurular kabul edilecek’ dedi.

 

SON TARİH 13 TEMMUZ

 

Yarışmaya katılmak isteyenler, 13 Temmuz’a kadar başvuruda bulunabilecek. 24-27 Temmuz tarihleri arasında ise sonuçlar kamuoyuna açıklanacak. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni Ekim ayı içinde gerçekleştirilecek. Yarışmada dereceye girenlere toplamda 15 bin TL ödül verilecek. Genel kategori birincisi 4 bin TL, ikincisi 3 bin TL, üçüncüsü ise 2 bin TL’lik ödülün sahibi olacak. Çiftçi-Üretici, Öğrenci, Bakanlık Personeli kategorilerinde ödüle layık görülen fotoğraf sahipleri 2’şer bin TL’lik ödülü almaya hak kazanacak. Amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severlerin katılabileceği yarışmanın başvuru formu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının internet sitesinden temin edilebilecek. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10