Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Çorlu Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Çorlu Belediyesi Meclis Salonunda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Çorlu 6.07.2012 21:09:00 0
Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Çerkezköy Haber - Çorlu Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Çorlu Belediyesi Meclis Salonunda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Kent Konseyi görüşlerinin görüşüldüğü toplantıda, Muhittin Mahallesinde yer alan 1648 ada 1 parselin tahsisi, İmar planı değişiklikleri ve imar komisyonu raporları da görüşülerek karara bağlandı.

PAZARYERİ DE GÖRÜŞÜLDÜ
Çorlu'da kurulması planlanan kapalı Pazar yeri konusunu da görüşen meclis üyeleri Muhittin Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı üzerinde kapalı Pazar yeri kurulması konusunu ele aldılar. Çetin Emeç Bulvarı üzerinde kapalı Pazar yeri yapılması düşünülen hazineye ait yerin tahsisi konusunu değerlendiren Çorlu Belediyesi Meclis üyeleri, kararı oy birliği ile kabul etti. Çorlu Belediyesi'nin Çetin Emeç Bulvarı üzerindeki araziyi kapalı Pazar yeri yapılması maksadıyla hazineden kiralayacağını ifade eden Başkan Baysan "Daha evvel tahsis talebimizde Pazar yeri ibaresi eksik kalmış. Şimdi aynı bölgenin Pazar yeri olarak kullanılması maksadıyla tahsisini isteyeceğiz. Bunun için hazineye bir bedel ödeyeceğiz" dedi.
 Meclis üyelerinin pazarcılardan işgaliye ücreti alınıp alınmayacağı sorularına ise Başkan Baysan, ödenecek kiralama ücretine karşılık olarak pazarcı esnafından işgaliye bedeli alınacağını söyledi.
 

Haber / Fatma DOĞAK


0282 726 91 91
0282 747 65 10