“İktidar terörü önlemek yerine cesaretlendiriyor”

MHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ali Dönmez, 19 Haziran tarihindeki Hakkari-Çukurca’daki hain saldırı ve sonrasındaki gelişmelerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Dönmez, iktidarÄ?

Çerkezköy 9.07.2012 20:56:00 0
“İktidar terörü önlemek yerine cesaretlendiriyor”

 Çerkezköy Haber -Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ali Dönmez, geçtiğimiz ay Hakkari-Çukurca’da meydana gelen hain saldırı ve sonrasındaki gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.

 

“İKTİDAR TERÖRÜ CESARETLENDİRİYOR”

 

Yazılı açıklama yapan Dönmez, Türk milletinin siyasi iktidardan, bölücülüğün üzerine kararlılıkla yürümesini beklediğini ifade ederek “İktidar partisi terör konusunda askeri, siyasi, diplomatik ve ekonomik yaptırımları bir an önce kararlılıkla hayata geçirmelidir” dedi. Siyasi iktidarın önlem almak yerine terörü cesaretlendiren adımlar attığını savunan Dönmez “Bir ihanet projesi olan “açılım” devam ettirilmekte ve insan müsveddesi, bebek katiline saygı sıfatları bulma yarışına girilmektedir. Yıllardır uygulanan yanlış politikalar terörü bitirmemiş, aksine cesaretlendirip, çoğaltmıştır. Bu hain saldırılar nerede olursa olsun  hepimizin ciğerini yakmaktadır. Siyasi iktidar ülkemizin ve milletimizin huzuru, güveni için tüm bu yanlışlardan bir an önce dönmelidir” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’DE NELER OLUYOR?

 

Çerkezköy’de MHP dışında hiçbir siyasi partinin, bu ve benzeri saldırılara karşı samimi açıklama ve tepki göstermediğini de savunan Dönmez “Haklı konularda gösterilmeyen tepkinin ve vurdumduymazlığın maalesef bizleri millet olarak nereye getirdiği ortadadır” diye konuştu. Değişik ülkelerden gelen bazı kişilerin İslam’ı sözde hatırlatma ve tebliğ bahanesi ile halkı ‘’dinlemek zorunda bırakarak’’ kendilerini dinletmeye çalıştığını da iddia eden İlçe Başkan Yardımcısı Ali Dönmez, “Bu durum İlçe Müftüsüne intikal ettirildiğinde ise ‘’ kendisinin haberdar olmadığı, ilgili şahısların kendisinden izin almadığı ‘’ söyleminde bulunduğu duyumunu alıyoruz. Bundan da önemlisi bu durum karşısında hiçbir girişimde bulunulmamaktadır. Biz de haklı olarak şunu sormak istiyoruz: Çerkezköy’de neler oluyor” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10