Yıldırım saray'a düştü

Saray Pazarcık Mahallesi Samancık Sokak No: 3’de bulunan üç katlı apartmanın çatısına yıldırım düşmesi sonucu çatıda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaklaşık bi

Saray 10.07.2012 20:32:00 0
Yıldırım saray

Çerkezköy Haber - Saray Pazarcık Mahallesi Saray-Sefaalan yolu üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın çatı katına yıldırım isabet etti.

ÇATI TUTUŞTU
Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, oluşan yüksek akım sebebiyle evinde çatı kısmında yangın çıktı. Çatıdan çıkan dumanları fark eden vatandaşlar tarafından durumun itfaiyeye haber verilmesi üzerine olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Saray Belediyesi, Büyükyoncalı Belediyesi ve Karaağaç Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çatı kısımda çıkan yangın yaklaşık bir saatte söndürüldü. Yangın nedeniyle evin çatı kısmında büyük oranda maddi hasar meydana gelirken, can kaybının yaşanmaması ise sevindirdi.
OGAN ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ
Son valilik kararnamesi ile Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ve bir süre önce görevine başlayan Murat Ogan ile İlçe Emniyet Amiri Kemal Şişman da olay yerine giderek yangın söndürme çalışmalarını yerinde izledi.
 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10