Otomatik sulama sistemi ağı güçleniyor

Kırklareli Belediyesi tarafından başlatılan iş gücü ve zamandan tasarruf amacıyla kentin birçok bölgesinde kurulmaya devam eden otomatik sulama sistemi ağı güçlendiriliyor.

Bölgede Gündem 11.07.2012 19:30:00 0
Otomatik sulama sistemi ağı güçleniyor

 Çerkezköy Haber - Kırklareli Belediyesi tarafından başlatılan iş gücü ve zamandan tasarruf amacıyla kentin birçok bölgesinde kurulmaya devam eden otomatik sulama sistemi ağı güçlendiriliyor.

KANALLAR DÖŞENDİ

Kırklareli Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Öztürk Bulvarı'nda sulama sistemine ek motor takıldığı belirtildi. 500 metre kare alanda otomatik sulama isteminde tek motor ile hizmet verildiği anımsatılarak sulama alanı mesafesinin uzun olmasından dolayı işlemi kolaylaştırmak adına sisteme ek motor takılarak, daha verimli hale getirildiği ifade edilirken, Kırklareli Belediyesi'nden talep edilen su abonelik başvurularının Su İşleri Müdürlüğü ekiplerince hızlı bir şekilde yerine getirildiği ifade edildi. Kırklareli merkez eski sanayi sitesi arkası Şahinler Caddesi'nde yeni yapılan binalara su aboneliği hattı ile kanal döşenmesi çalışmalarına başlayan ekiplerin çalışmalarını tamamladığı belirtildi.

Haber / Gökhan TEKER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10