İlk fabrika Ağustos’ta kurulacak

Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Malkara Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk fabrikanın Ağustos’ta kurulacağını söyledi.

Malkara 11.07.2012 21:08:00 0
İlk fabrika Ağustos’ta kurulacak

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Malkara Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk fabrikanın Ağustos’ta kurulacağını söyledi.

SANAYİ BÖLGESİ CANLANDI

Malkara’da yapılan toplantıya katılan Masatlı, organize sanayi bölgesinin coğrafi özelliklerinden ve hükümetin vermiş olduğu teşviklerden dolayı canlandığını ifade ederek “Tarıma dayalı bir bölgenin sanayi sektörü haline gelmesi ilçenin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacak. İlçenin, gıda bölgesinden karma bölgeye geçmesi isabetli bir karar oldu. 68 parselimizden 63 parsel satıldı. 5 arsamıza talip var. İlk temeli atılan fabrikamızı ağustos ayında açacağız. İlçeye bölgeyle uyumlu ve çevreyle barışık sanayi gelmesi ve sürdürülebilir bir sanayi anlayışı olması için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

ELEMAN SIKINTISI OLMAYACAK

İlçe Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu da, 2 yıl içinde organize sanayi bölgesinin tam kapasite ile çalışacağını ifade ederek, “Malkara Endüstri Meslek Lisesi'ne makine bölümü açtık. Yüksek okul ile birlikte ortaklaşa çalışıyoruz ve eleman sıkıntısı olmayacak” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10