“Muhtarlıklara önem veriyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve CHP Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar önderliğinde Tekirdağ’ı gezmeye dev

Tekirdağ 12.07.2012 22:35:00 0
“Muhtarlıklara önem veriyoruz”

 Çerkezköy Haber - Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve CHP Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar önderliğinde Tekirdağ’ı gezmeye devam ediyor.

MUHTARLARA ZİYARET

Heyet, parti tarafından hazırlanan program dahilinde; önceki gün Hürriyet Mahallesi Muhtarı Emin Dırak, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Mehmet Kıray, Değirmenaltı Mahallesi Muhtarı Faik Alış), Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Şeref Tekindağ, Eskicami Mahallesi Muhtarı Şaban Tuncer, Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Ertan Yenice, Yavuz Mahallesi Muhtarı Hasan Özer, Altınova Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ülker, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Açıkgöz, Çınarlı Mahallesi Muhtarı Ümit Çalışkan, Zafer Mahallesi Muhtarı Kadir Arsu, Aydoğdu Mahallesi Muhtarı Hasan Kubilay ve Altınova Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ülker’i ziyaret etti.

SORUNLAR TESPİT EDİLDİ

Ziyaretler sırasında; muhtarlardan mahalleleri ile ilgili sorunlar ve yapılanlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. CHP’liler, parti olarak muhtarlara çok önem verdiklerini ve problemleri not alarak, tespit edilen sorunların ilgili yerlere iletileceğini belirtti.

SIKINTILARINI BİZE İLETSİNLER

CHP’li Yerel Yöneticiler; halkın yaşamını birlikte paylaşan en iyi yerel yönetimlerin muhtarlar olduğu bilincinde olduklarını belirterek, sorunların takipçisi olacaklarını ifade etti. Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yapılan açıklamada; ziyaretlerin devam edeceği, muhtarların da acil sorunlarını özellikle belediye ile ilgili sorunlarını partiye iletmeleri durumunda sorunların çözümünün hızlanacağını belirtti.

Haber / Menşure KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10