Tekirdağ’dan Çanakkale’ye çıkarma

Tekirdağ Belediyesi tarafından yaklaşık 4 ay önce başlatılan ve yoğun ilgi gören Çanakkale Şehitlikleri gezileri sona erdi.

Tekirdağ 13.07.2012 22:29:00 0
Tekirdağ’dan Çanakkale’ye çıkarma

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ Belediyesi tarafından yaklaşık 4 ay önce başlatılan ve yoğun ilgi gören Çanakkale Şehitlikleri gezileri sona erdi.

 

RAMAZAN’DA DA GEZİLERE DEVAM

 

Gezilerin son gününde Bulgaristan’ın çeşitli, şehirlerinden Türkçe öğrenmek için Tekirdağ’a gelen bir grup misafir Çanakkale şehitliklerini, tarihi yerleri gezdiler. Rehber eşliğinde Şehit Onbaşı Anıtı, Şahdere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Anıtı, Mehmetçiğe saygı Anıtı, 57. Alay şehitliği ve Conk Bayırı’nı ziyaret eden misafirler aynı günün akşamı Tekirdağ’a döndüler.

 

6 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

 

Çanakkale gezilerinde 4 ay boyunca yaklaşık 6 bin vatandaşımızı Çanakkale’ye götürdüklerini belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ‘Vatandaşlarımızın Dünya Savaşının yapıldığı yerleri görmesini ve o günleri yaşamasını istedik. Ramazan ayında da Edirne gezilerine devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın gezilerimize gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz’ dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10