Kızılpınar’a yeni yönetim

Nisan Ayı’nda yapılan kongre ile göreve gelen CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, ikinci belde atamasını Kızılpınar’da gerçekleştirdi. Belde Teşkilatı üyelerine yeni görevlerinde başarıl

Çerkezköy 15.07.2012 17:25:00 0
Kızılpınar’a yeni yönetim
Nisan ayında gerçekleştirilen ilçe kongresi ile yeni yönetimini belirleyen ve geçtiğimiz hafta belde atamalarına başlayan CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, Kızılpınar’a da yeni yönetim atadı.
KIZILPINAR BELDE TEŞKİLATI ATANDI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı, seçimlerin ardından belde yönetimlerini oluşturmaya başladı. İlk olarak Karaağaç'a Belde Başkanı atayan CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı önceki akşamda Kızılpınar yeni belde yönetiminin de atamasını yaptı. Atama dolayısıyla Kızılpınar Belde Teşkilatında önceki akşam toplantı düzenlendi. İşlerinin yoğunluğu gerekçesi ile Karaağaç belde teşkilatının ataması dolayısıyla düzenlenen toplantıya katılmayan İlçe Başkanı metin Dönmez bu toplantıda yer alırken, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, Kızılpınar Belde Başkanı Başkanı Kamil Kafalı ve belde yönetim kurulu üyeleri de partililer de toplantıya katıldı.  
“CHP’Yİ ATAĞA KALDIRACAKLAR”
İlçe kongresinin ardından belde atamalarını gerçekleştirdiklerini belirten İlçe Başkanı Metin Dönmez “Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Karaağaç Belde Teşkilatını atamıştık. Bu akşam Kızılpınar’ı ayağa kaldıracak, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını daha yukarılara kaldıracak ve bizleri atağa geçirecek inandığımız bir ekiple çalışacağız. Bu ekibin başı ve sorumlusu Kamil Kafalı olacaktır. Kendisi daha önceleri Belde Başkanlığı yapmıştır. İnanıyorum ki kendisi ve ekibi yeni yapılanmada beldedeki CHP’lileri kucaklayacaklardır. Kendilerine bu görevde başarılar diliyorum” dedi. 
“BELDE VE MAHALLE ÖRGÜTLENMELERİNİ ÖNEMSİYORUZ”
Programda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Eğitim Sekreteri Nejdet Ertürk “Cumhuriyet Halk Partisi belde ve mahalle örgütlenmelerinin önemini biliyor. Belde ve mahalle örgütlenmeleri demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Bu nedenle mahalle ve belde örgütlenmelerini önemsiyoruz. Özellikle belde ve mahallelerden gelen üyelerimizin siyasette aktif olarak katılması genel merkeze, ile ve ilçeye büyük bir ivme kazandırıyor. CHP’de bir değişimi herkes gözlemeye başladı. Kadın kolları kurultay, gençlik kollarında ise kongreler yapıyoruz. Bu demokratik yapılanma seçimlerde sandığa da yansıyacaktır. Kızılpınar’da örgütlenmeye gidiyoruz. Tecrübeli belde başkanı ile beldede gereken başarıyı her zamankinden fazla yakalayacaktır. Yeni yapılanma Kızılpınar’a, Çerkezköy’e ve partimize hayırlı olsun” dedi. 
“BU İVMEYİ YUKARILARA ÇIKARMAK İSTİYORUZ”
Belde Başkanı Kamil Kafalı da Kızılpınar’da bugüne kadar CHP için çalışan herkese teşekkür ederek “CHP bundan önce Kızılpınar’da büyük bir ivme kazanmıştı. Bizler de bu ivmeyi daha yukarılara çıkarmak için çalışacağız. 2014 seçimlerinin büyük ihtimalle 2013 yılına alınacağını düşünüyoruz. Ona göre çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bizim tek hedefimiz Kızılpınar’da CHP’yi belli bir yerlere getirebilmektir. Partimizin ilkelerini yaşatabilmek ve daha yukarılara çıkarabilmek için bu görevin altından sağlıklı bir şekilde kalkacağız” diye konuştu.
KAFALI BAŞKANLIĞINDAKİ YENİ YÖNETİM
Kamil Kafalı Başkanlığındaki yeni Kızılpınar Belde Yönetiminde Tuncay Özcan, Ercan Baygın, Zeki Başaran, Erkan Konti, Tuncay Milli, Hilmiye Terzi, Ahmet Saygın, Kemal Bektaş, Yusuf Erşan, Hakan Fıçıcı, Hakan Baki, Doğan Karalar, Mehmet Doğan, Ali Arı, Mustafa Tuğluk, İsmail Araç, Kemal Buzkuş, Sibel Sinici yer aldı.
Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10