Çay bahçesi ihalesinde tartışma

Çerkezköy Belediyesi, Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’ndaki çay bahçesini ihaleye çıkardı. Dün saat 16.00’da yapılacak olan ihale, firmalar arasındaki tartışmalar nedeniyle iptal edildi.

Çerkezköy 16.07.2012 22:06:00 0
Çay bahçesi ihalesinde tartışma
Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi, Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan çay bahçesini ihaleye çıkardı.
İPTAL EDİLDİ
Yazı İşleri Müdürlüğü’nde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem başkanlığındaki encümen tarafından dün saat 16.00’da yapılması planlanan ihalede firmalar arasında tartışma çıktı. Akın Karaca İnşaat Gıda ve Tarım firması adına Hasan Karaca, Mehmet Kaplan ve Musa Kavlak’ın teklif verdiği ihale yaşanan gerginlik üzerine yeterli rekabet ortamının oluşmadığı gerekçesi ile iptal edildi.
İLK KEZ BÖYLE BİR OLAY YAŞIYORUZ
Yaşanan gerginliğin üzerine ve rekabet ortamının oluşmaması nedeniyle ihalenin iptal edildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, yaşanan olaylara ilişkin emniyet mensuplarının da rapor tutacağını söyledi. Ertem, şimdiye kadar binlerce ihale yaptıklarını ve böyle bir durumla hiç karşılaşmadıklarını, bu ihalede de böyle bir gerginlik beklemediklerini söyledi. Olayla ilgili Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü de rapor tuttu.
Haber / Bahtiyar ŞENLİK

0282 726 91 91
0282 747 65 10