Teknikerler Birliği’nden Asyaport’ta inceleme

Teknikerler Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Öklük beraberinde yönetim kurulu üyesi Birol Kara ile birlikte Barbaros beldesinde yapımı devam eden Asyaport'ta incelemelerde bulundu.

Tekirdağ 17.07.2012 19:20:00 0
Teknikerler Birliği’nden Asyaport’ta inceleme
Çerkezköy Haber -TEKİRDAĞ İÇİN BÜYÜK ŞANS
Asyaport'ta, uluslar arası transit liman olma yolunda 200’ dan beri inşa çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Mustafa Öklük “Derin deniz konteyner terminali denilen ve 2100 metre rıhtım uzunluğuna sahip olacak Asyaport'un altyapı çalışmaları tamamlanmış” dedi. Tekirdağlı iş adamı Ahmet Soyuer, Teknikerler Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Öklük ve Yönetim Kurulu üyesi Birol Kara'yı Türkiye'de ilk defa uygulanan 1000 metre uzunluğunda silindirik yüzer dalgakıranlar üzerinde karşıladı. Soyuer'in hem amele, hem işçi, hem işveren, hem müteahhit ve hem de patron gibi algıladığını dile getiren Teknikerler Birliği Şube Başkanı Mustafa Öklük, "Bu devasa yatırımı tüm teknik elemanların mutlaka gelip görmesi incelemesi ve her safhası ile ilgili Soyuer'den bilgi alması gerekir. Bu yatırım Tekirdağ için büyük bir şans. Burada çalışanların yarın alacakları sertifikalar kendileri için ileriye yönelik bir altın bilezik niteliğinde olacaktır" dedi.
SEKTÖRDEKİ DEĞERLERİ BİLİNMELİDİR
Ahmet Soyuer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Tüm tekniker üyeleriniz ile beraber sizleri davet ediyorum. Teknikerler inşaat sektörünün askerleridir, temel taşlarıdır. Sektördeki değerleri bilinmelidir" dedi.
Haber / Saliha KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10