Veliköy’e iletişim fakültesi geliyor

AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, Veliköy’de iletişim fakültesi kurulacağını açıkladı. Konuyla ilgili Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile görüşme yapt

Çerkezköy 17.07.2012 20:12:00 0
Veliköy’e iletişim fakültesi geliyor
Çerkezköy Haber - AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeedin Akbulut, Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde iletişim fakültesi kurulacağı müjdesini verdi.
TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile iletişim fakültesi kurulması yönünde görüşme yaptığını ifade eden Akbulut, Rektörlüğün bu konuya çok sıcak baktığını ve kendilerinin de Ankara’dan bu işin takipçisi olacaklarını belirtti.
Veliköy’de kurulacak olan İletişim Fakültesi’nin önümüzdeki yıllarda eğitim öğretime başlamasını hedeflediklerini ifade eden Akbulut “Üniversitemiz 4 yıllık iletişim fakültesi Veliköy binasında kurulacak. Birkaç dönem sonra öğrenci alacaktır. Bununla ilgili üniversitemiz bünyesinde çalışmalar devam ediyor. İleri günlerde bu çalışmalar daha da detaylandırılacak. Ben buradan Tekirdağlılara iletişim fakültemiz hayırlı olsun diyorum.” dedi.
BASININ İHTİYAÇLARI BÖLGEDEN KARŞILANACAK
İstanbul Kanal ve Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte gelişen Çerkezköy ve Tekirdağ’da kamu görevi yapan basının yerinin çok önemli olduğunu ifade eden Akbulut, “İletişim fakültesi önemli bir ihtiyaç. Önemli bir kamu görevini yerine getiren bölge basınının ihtiyaçlarının bölgeden karşılanması açısından da önemli bir ihtiyaç giderilmiş olacak” dedi.
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10