Geçici kabul için mühendis bekleniyor

Geçici Kabul Komisyonu önceki gün Veliköy belediyesi tarafından yaptırılan ilköğretim okulunda incelemelerde bulundu. Geçici Kabul Komisyonu’nun 1 kişi eksik olarak geldiğini söyleyen Veliköy Belediye Baş

Çerkezköy 22.07.2012 21:02:00 0
Geçici kabul için mühendis bekleniyor
Çerkezköy Haber- Veliköy Belediyesi tarafından yaptırılan ve geçici kabul sürecine gelinen İlköğretim Okulu’nun geçici kabulü için komisyon okulda inceleme yaptı.
KOMİSYON EKSİK GELDİ
Veliköy İlköğretim Okulu’nun geçici kabulü için önceki gün Tekirdağ’dan bir komisyonun Veliköy’e geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “Okulumuzun Geçici Kabul Belgesi alabilmesi için bir inşaat mühendisi, bir makine mühendisi ve bir de elektrik mühendisinden oluşan komisyon üyelerinin gelip incelemelerde bulunması gerekiyordu. Komisyonun iki üyesi beldemize gelerek incelemelerini yaptı fakat yıllık izinde olan elektrik mühendisi henüz gelmedi” dedi.
2 MÜHENDİS OLUMLU GÖRÜŞ BİLDİRDİ
İnşaat mühendisi ve makine mühendisinin okulda geniş çaplı inceleme yaptığını söyleyen Hanifi Belindir, “Yapılan incelemelerde Veliköy İlköğretim Okulu’nun inşaatının ve mekanik donanımının eksiksiz olduğu belirtildi. İlgili komisyon üyeleri Geçici Kabul için olumlu görüş bildirdi. Şimdi, komisyonda görevli elektrik mühendisinin gelerek incelemesini yapmasını ve olumlu görüş bildirmesini bekliyoruz. Kendisinin yıllık izninin 1 hafta sonra sona ereceği belirtildi. Onun da olur vermesiyle geçici kabul gerçekleştirilecek. Geçici kabulün ardından okulumuza idari kadro ve öğretmen atamalarının yapılmasını bekleyeceğiz” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10