ÇTSO yönetimi ve meclis iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Süleyman Kozuva ÇTSO yönetimini ve meclis üyelerini düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi. Artista Cafe Restaurant’ta düzenlenen iftar

Çerkezköy 28.07.2012 04:57:00 0
ÇTSO yönetimi ve meclis iftarda bir araya geldi
Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Başkan Yardımcısı ve Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO yönetim kurulu üyelerini ve meclis üyelerini Artista Cafe Restaurant’ta düzenlediği iftar yemeğinde ağırladı.
İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ
Süleyman Kozuva’nın ev sahipliğinde önceki akşam gerçekleştirilen iftara Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ertan Selvili, Meclis Başkanı İsmail Akın, ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı. İftarda Süleyman Kozuva tüm davetliler ile tek tek ilgilendi.
DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Verilen iftar yemeğinde uzun uzun sohbet etme imkanı da bulan davetliler, yemeğin ardından hep birlikte dua ettiler. Davete icabet eden konuklarını kapıda karşılayan Süleyman Kozuva iftar yemeğinin ardından konuklarını yine kapıya kadar uğurladı. İftar programını düzenleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Süleyman Kozuva’ya teşekkür eden Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Melis Başkanı İsmail Akın bu birlikteliğin sürmesini temenni etti. Davetlileri ile yakından ilgilenen Süleyman Kozuva "Bu mübarek günde bir araya gelen ve davetimize iştirak ederek iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10