“İyi öğretmenlere ihtiyacımız var”

Tekirdağ'da, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ve Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) dereceye giren öğrencileri ağırlayan Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, “İyi öğretmenler ile eğit

Tekirdağ 29.07.2012 18:00:00 0
“İyi öğretmenlere ihtiyacımız var”
Çerkezköy Haber - Tekirdağ'da, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ve Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) dereceye giren öğrenciler eğitim aldıkları dershanelerin yöneticileriyle birlikte Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Halis İşler'i makamında ziyaret etti.
ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyarette konuşan İşler, öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek “İyi öğretmenler ile eğitim görürseniz iyi yetişiyorsunuz. Onun için iyi öğretmene ihtiyacımız var. Öğretmen olmak için okuyan öğrencilere ihtiyacımız var" dedi. Öğrenciler, daha sonra Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk'ü de makamında ziyaret etti. Başsavcı Büyüktümtürk, Türkiye'nin geleceği olan gençlerle tanışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek öğrencilere başarılar diledi. Ziyarette konuşan FEM-Anafen Dershaneleri Tekirdağ Genel Müdürü Arif Kurtgözü de eğitim sistemi hakkında bilgi verdi.
Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10