İtfaiye adayları yemin etti

Kapaklı Belediyesi’nde göreve başlayan 17 memur adayı için belediye toplantı salonunda yemin töreni düzenlendi.

Çerkezköy 29.07.2012 21:32:00 0
İtfaiye adayları yemin etti
Çerkezköy Haber -  Mayıs ayında açılan itfaiye eri sınavında başarılı olarak belediye bünyesindeki itfaiye müdürlüğünde görevlendirilen 17 personel düzenlenen törenle yemin etti.
MİLLET HİZMETİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR GÖREV
Törende konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Bugün burada memur arkadaşlarımızın hayatlarında dönüm noktası olan anlamlı günde birlikteyiz. Bugün memuriyet açısından çok önemli bir gün sizin için. Memuriyet millet hizmeti açısından çok önemli bir görevdir. Devlet memurları kamu hizmetini en iyi şekilde vermeye çalışan kişilerdir Günümüzde memur olmak oldukça güçleşmiştir. Yapılan mülakatlarla memur alımı yapılabiliyor, bu sınavlarda başarı gösteren arkadaşımız bir yıl önce göreve başladılar ve bugün yemin ederek asil devlet memuru kadrosunu alacaksınız” dedi.
EMEKLERİNİZİ ORTAYA KOYACAKSINIZ
Memur adaylarından, Kapaklı halkının mutluluğu için emeklerinizi ortaya koymalarını isteyen Mandalı “Belediyecilikte mesai kavramı en son plandadır. Önce hizmet kavramı gelir. Halka hizmet, dürüst olmak ve halk ile bütünleşik olmak esastır” diye konuştu.
VELİNİMETİNİZ KAPAKLI HALKI
Mandalı “Asaletiniz onaylanacak ve bugünden sonra daha bir mesuliyet içerisinde hareket etmenizi bekliyorum. Zaman-zaman farklı birimlerde çalışabilirsiniz, buradaki değişim nerede nasıl faydalı olacağınızdır. Velinimetiniz Kapaklı halkıdır. Ekmek paranızı helalinden kazanın birbirinize karşı saygılı ve sevgili olun hizmet verdiğiniz vatandaşa zaten sevgili ve saygılı olmak mecburiyetindesiniz. Kapaklı halkının bütçesinden maaşlarınızı alıyorsunuz. Sizleri kutluyor görevinizde başarılar diliyorum. Asaletinizin sizlere ve ailenize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından 17 memur adayı yemin etti. Törene Mandalı’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Adem Sekmen ve İtfaiye Müdür Vekili Soydan Bakaç da katıldı.
Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10