3 ihaleden 2’si iptal edildi

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem başkanlığında toplanan Belediye Encümeni’nin gerçekleştirdiği 3 ihaleden 2’si ihale şartnamelerinin tekrar gözden geçirilmesi gerektiği gerekçesi ile ipta

Çerkezköy 31.07.2012 09:44:00 0
3 ihaleden 2’si iptal edildi
Çerkezköy Haber- Çerkezköy Belediye Encümeni tarafından dün yapılan ihalelerde Tır Parkı’nda bulunan 6 nolu dükkan 3 yıllığına kiraya verilirken, 2 taksi durağının ihalesi ise iptal edildi.
YALNIZ 1 FİRMA KATILDI
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem başkanlığında toplanan ve AK Partili meclis üyesi Süleyman Ak, Demokrat Partili meclis üyesi Aydın Kırıklar, Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gümüş’ten oluşan Çerkezköy Belediye Encümeni tarafından yapılan 3 ihalenin ilki saat 15.00’da Çerkezköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. İstasyon Mahallesi İnönü Caddesi Numara 5’te bulunan 6 nolu dükkan için yapılan ihaleye yalnızca Günay Gümrükleme firması katıldı. Kira bedeli 720 TL (+KDV) olarak belirlenen dükkan için Günay Gümrükleme firması 750 TL (+ KDV) teklifte bulundu. İhalede başka teklif verilmediği için Tır Parkı’nda bulunan 6 nolu dükkan, 3 yıllığına Günay Gümrükleme firmasına ihale edildi.  
İHALEYE 4 KİŞİ BAŞVURDU
Belediye Encümeni saat 16.00’da ise Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Tesco-Kipa Alışveriş Merkezi ile Öztrak Caddesi arasında kalan 7 metrekarelik ve 7 araçlık taksi durağı ihalesi için ihaleye katılmak üzere başvuruda bulunan Ahmet Kaş, Zeki Kavak, Servet Demirci ve Hakan Çetinkaya’yı ihale odasına davet etti. İhale için keşif bedeli 500 TL + KDV olarak belirlenirken, şartnamenin yeniden incelenmesi gerektiğini belirten Başkan Ali Ertem, bu nedenle ihalenin Belediye Encümeni tarafından iptal edildiğini söyledi.    
ARAÇ SAYISI YENİDEN İNCELENECEK
İptal edilen bir diğer ihale ise Fevzi Paşa Mahallesi 739 ada önü Namık Kemal Bulvarı yeşil bant alanında bulunan 6 araçlık taksi durağı kiralama işi oldu. Keşif bedeli 420 TL + KDV olarak belirlenen ihaleye Mehmet Ali Eyüpoğlu ve Muharrem Ahmet Tatar müracaat etti. 6 araçlık taksi durağı kiralama işi ihalesi de şartnamenin ve araç sayısının yeniden incelenmesi gerektiği gerekçesi ile iptal edildi.
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10