Hastane için çalışmalar sürüyor

AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ’a yapılacak olan 400 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihinin en kısa zamanda belirleneceğini belirterek “Son derece donanımlı, modern bir anlayışla

Tekirdağ 1.08.2012 02:26:00 0
Hastane için çalışmalar sürüyor

Çerkezköy Haber - Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ’a yapılacak olan 400 yataklı Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili açıklama yaptı.

İHALE TARİHİ BELİRLENECEK
Yeni devlet hastanesi yapımının çok önemli olduğunu ifade eden Akbulut “Yeni Devlet Hastanesi yapımı için Sağlık Bakanlığı nezdinde takibimiz devam ediyor. Sağlık Bakanlığı yetkililerinden aldığımız bilgilere göre Yeni Devlet Hastanemiz'in plan ve projelerinin bittiği ve onay için Yüksek Planlama Kurulu’na (YPK) sunulduğu ifade edildi. YPK onayından sonra en kısa sürede ihale tarihi belirlenecek ve ihalesi yapılacak” dedi. Halkın daha kaliteli bir hizmete, hastaların daha kaliteli ve konforu yüksek bir sağlık hizmetine kavuşması için çaba sarf ettiklerini ifade eden Akbulut “Son derece donanımlı, modern bir anlayışla dizayn edilecek olan modern Tekirdağ Şehir Hastanemiz'in bir an önce halkımızın hizmetine sunulması tek gayemizdir” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10