Genç kadının ani ölümü

Çorlu’da Atatürk Bulvarı Yıldız Apartman'ında oturan 28 yaşındaki Aynur Ateşsaçan gece evde bir anda fenalaşarak hayatını kaybetti. Genç kadının ölüm nedeni, yapılacak olan otopsinin ardın

Çorlu 3.08.2012 02:32:00 0
Genç kadının ani ölümü

                                                             ANİDEN FENALAŞTI

Çerkezköy Haber -Olay dün Çorlu’da meydana geldi. Evde aniden fenalaşarak bayılan Aynur Ateşcan hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Çorlu Atatürk Bulvarı Yıldız Apartman'ında ikamet eden Aynur Atesşacan evde akşam yemeğini yedikten sonra sevgilisiyle birlikte dışarı çıktı. Eğlencenin ardından eve dönen Ateşsaçan sabaha doğru aniden fenalaştı. Sevgilisinin bayıldığını gören erkek arkadaşının ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.
                                               ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLDİ
Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından herhangi bir hastalığı olmadığı öğrenilen Aynur Ateşsaçan'ın cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için İstanbul Adli Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri evde çok sayıda içki şişesi bulurken, Ateşsaçan’ın sevgilisi ifade için Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Genç kadının 10 yıl önce eşinden boşandığı ve 2 çocuğu olduğu öğrenildi.
 

Haber / Cihangir ARIK

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10