Çerkezköy’e gelmekten mutluyum

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkan Vekili Zait Turhal, İlçe Sekreteri Sitem Selvi ile yönetim kurulu üyeleri Asuman Köroğlu ve Fatih Üstün dün saat 11.00’da Çerkezköy İlçe Emniyet Müd

Çerkezköy 3.08.2012 08:56:00 0
Çerkezköy’e gelmekten mutluyum

Çerkezköy Haber- Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevinden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Murat Kocabıçak’a hoş geldin ziyaretleri devam ediyor.

Bilecik'te Kaçakçılık Şube Müdürü olarak 2 yıl görev yapan ve ardından geçtiğimiz haftalar Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Murat Kocabıçak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Gençlik Kolları Başkan Vekili Zait Turhal ve beraberindekiler, Kocabıçak’a görevinde başarı dileğinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren emniyet müdürü Kocabıçak’da genç partililere teşekkür etti.
GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM
Çerkezköy’ün İstanbul’a yakın olduğuna dikkat çeken emniyet müdürü Kocabıçak, “Çerkezköy’e gelmekten son derece memnun ve mutluyum. Mesleki tecrübelerimin de verdiği katkılarla kutsal bir meslek olan polislik mesleğimi en iyi şekilde bölge halkıma sunacağım. Görevimi layıkıyla yapma gayreti içerisinde olacağım” dedi.
 

Haber / Pınar KORKMAZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10