Sessiz sedasız kaderine terk edildi

Çerkezköy Kuşbahçe mevkiinde bulunan ve bir zamanlar binlerce Mehmetçiğin görev yaptığı 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’na bağlı Destek Kıtaları Komutanlığı’nın yer aldığ?

Çerkezköy 3.08.2012 09:38:00 0
Sessiz sedasız kaderine terk edildi
Çerkezköy Haber- Gündüz saatlerinde askerlerin yıkım ve temizlik çalışması yaptığı alan, akşam saatlerinden itibaren alkoliklere ev sahipliği yapıyor.
                                                          BİRİLERİNE GÜN DOĞDU
3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’na bağlı Destek Kıtaları Komutanlığı olarak uzun yıllar binlerce askerin görev yaptığı alan, sessiz sedasız hazineye geçtikten sonra birilerine de gün doğdu. Gecenin karanlığını dahi bekleme gereği duymayan gözü dönmüşler, Destek Kıtaları Komutanlığı’nda bulunan yapılardaki tüm pencere ve kapıları çalıyor. Doymak bilmeyen bu kişiler tarafından çatılardaki kiremitler dahi sökülüp çalınıyor. Harabeye dönen binalarda büyükbaş hayvan dahi besleniliyor. 
                                                       ALKOLİKLERİN UĞRAK YERİ
Son bir haftadan bu yana 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı tarafından söz konusu alanda yıkım ve temizlik çalışmaları yürütülüyor. Gündüz saatlerinde askeri personelin çalışmalar yaptığı Destek Kıtaları Komutanlığı, akşam saatlerinde ise alkoliklerin uğrak yeri oluyor. Çerkezköy’ün en güzel noktalarından birinde yer alan, yeşil örtüsüyle ismi ile bütünleşen Kuşbahçe’deki söz konusu arazinin bundan sonraki akıbetinin ne olacağı ise merak konusu. 
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ - Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10