Tekirdağspor'da 4 imza Daha

BAL'ın iddialı takımlarından Tekirdağspor bugün dış transferde 4 oyuncuyu daha renklerine kattı.Transferi tamamlayan sarı siyahlılar 23 Ağustos tarihinde kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başlayac

Tekirdağ 4.08.2012 02:35:00 0
Tekirdağspor

Çerkezköy Haber - Önceki gün gerçekleşen imza töreninde Tekirdağspor,Samsun Dikbıyık Belediyespor'dan stoper Burak Özcan,Marmaris Belediyespor'dan santrafor Murat Şahin,Galatasaray'ın alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Kayseri Şekerspor'da TFF 3.lige yükselme sevinci yaşayan Servet Gökçen ve İstanbul Leventspor'dan Nazım Durmuş Çalık'ı renklerine bağladı.

                                                            STAT İHALESİ 6 AĞUSTOS’TA
Bu arada Tekirdağspor'un maçlarını Namık Kemal Stadında oynaması için gerekli olan stat onarımı ihale tarihi 6 Ağustos olarak belirlendi.Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ihale sonrası stadın yeni sezona yetişmesi için gayret göstereceklerini ifade etti.
                                                           “11 GÜN KAMP YAPACAĞIZ”

Öte yandan Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap takımın 23 Ağustos’ta kendi tesislerinde sezonu açacağını belirterek “ yeni sezon hazırlıkları için 1-11 Eylül arası Bolu Termal Otel'de 10 günlük kamp çalışması yapacağız. Buradaki 11 günlük kamp süresinde hazırlık maçları yapacağız. Dönüşte Tekirdağ‘da sezon açılışı yapacağız. Sezon açılışının hangi takımla ve hangi tarihte yapılacağı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor, netleştiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

Kamp sonrası Tekirdağspor yararına bir yemek düzenleyeceğiz. Bu yemeğe Tekirdağ’ın iş adamları, esnafı ve Yönetim kurulumuz ile sporcularımız katılacaktır” dedi.

                                                                       TEŞEKKÜR ETTİ
BAL müsabakalarının oynandığı sahalar ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu tarafından konulmuş kriterler olduğunu ifade eden Erbap “Biz Müsabakalarımızı Namık Kemal Stadyumunda oynamak istiyoruz. Bu stadyumun bakım, onarım çalışmalarına başlandı. 6 Ağustos Pazartesi günü ihalesi var. Dilerim en kısa zamanda bitirilir ve müsabakalarımızı bu saha da oynarız. Bu Arada Stadyumun hazır hale getirilmesi için gece gündüz demeden çalışan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’ya teşekkür ediyorum. Geçen dönemde bizlerden yardımlarını esirmeyen valimize, belediye başkanımıza, milletvekillerimize, sponsor firmamıza, oda ve borsa yönetimlerine, diğer sivil toplum kuruluşlarımız,iş adamlarımız,taraftarlarımız ve siz basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.Önümüzdeki dönemde de yardım ve desteklerimizle hep beraber Tekirdağspor’u hak ettiği yerlere  getireceğimize inanıyorum” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10