Korkmaz’ın çarptığı kadın hayatını kaybetti

Cengiz Topel Caddesi Tolga Petrol önünde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti

Çerkezköy 4.08.2012 23:39:00 0
Korkmaz’ın çarptığı kadın hayatını kaybetti
OTOMOBİL YAYAYA ÇARPTI
Çerkezköy Haber -. Kaza saat 20.40 sıralarında meydana geldi. Çerkezköy’den Tepe Emlak Konutları istikametine seyir halinde olan Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz’ın kullandığı 59 AK 877 plakalı araç, fabrikadan çıktıktan sonra Tolga Petrol önünden karşıya geçmeye çalışan 27 yaşındaki Yasemin keskin’e çarptı. Kazada başından darbe alan ve metrelerce savrulan Keskin’i fark eden vatandaşlar 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.
KURTARILAMADI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, aşırı kan kaybeden ve kalbi duran Keskin’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kalbi durduktan sonra sağlık ekiplerini kalp masajı ile yaklaşık 15 dakika sonra yeniden kalbi atmaya başlayan Keskin, ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yeniden kalbi duran Keskin, yapılan yarım saatlik müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
KAZA YERİNE AKIN ETTİLER
Kazanın ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ahmet Korkmaz’ın babası Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, Kızılpınar Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköyspor yönetimi de olay yerine ve hastaneye akın ederek, Keskin’in durumu hakkında bilgi almaya çalıştı.
AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
6 yaşında bir çocuk annesi Yasemin Keskin’in kaza haberini aldıktan sonra hastaneye koşan ailesi de acı haberi duyunca sinir krizi geçirdi. Kazanın ardından gözaltına alınan ve geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Korkmaz, daha sonra ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yasemin Keskin’in cenazesi, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Yusuf Sağlam’ın yaptığı ön otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
SERBEST BIRAKILDI
Olayın ardından gözaltına alınan sürücü Ahmet Korkmaz, öğlen saatlerinde adliyeye çıkarıldı. Korkmaz, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Yasemin Keskin'in cenazesi de defnedilmek üzere sabah saatlerinde memleketi Samsun'a gönderildi.
Haber / Cem BÜLBÜL – Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10