600 kişi birlikte iftar açtı

2012 yılı Ramazan Ayı'nın yarısını geride bıraktığımız süreçte düzenlenen en güzel iftarlarından biri de Kapaklı Pazarcılar Derneği tarafından verildi.

Çerkezköy 7.08.2012 01:14:00 0
600 kişi birlikte iftar açtı

Çerkezköy Haber- Kapaklı Belediyesi eski binasının arkasında kurulan iftar çadırında gerçekleşen iftar yemeğine Kapaklı halkının katılımı yoğun oldu.

600 KİŞİLİK İFTAR
Kapaklı Pazarcılar Derneği Yönetim Kurulu, önceki gün eski belediye binası arkasında kurulu olan iftar çadırında hem pazarcı esnafına, hem de Kapaklı halkına iftar verdi. Pazarcı esnafı ile çok sayıda vatandaş bir araya geldi. Pazarcılar Derneği Yönetim Kurulu tarafından organize edilen iftar yemeğinde yaklaşık 600 kişi aynı anda iftarını açtı.
VATANDAŞ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
İftar yemeğine Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat ve Adem Sekmen, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Kapaklı Pazarcılar Dernek Başkanı Çetin Tuta, Çerkezköy Pazarcılar Dernek Başkanı Cemal Korkmaz, Saray Pazarcılar Dernek Başkanı Ergun Altuntaş, Kapaklı Pazarcılar Derneği Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftara katılan Kapaklı Pazarcılar Derneği Başkanı Çetin Tuta, tüm İslam aleminin Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10