“Esnaf nakit sıkıntısı çekiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Dr.Candan Yüceer, Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez ve beraberindekiler, Çerkezköy’deki esnafları ziyaret ederek esnafların sıkı

Çerkezköy 7.08.2012 01:47:00 0
“Esnaf nakit sıkıntısı çekiyor”

Çerkezköy Haber - Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer Çerkezköy’de Atatürk Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
İlçe Başkanı Metin Dönmez, Meclis üyeleri Faruk Bal, Halil Demirkıran, Bülent Uğraş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ile birlikte önceki gün Çerkezköy’deki esnafları ziyaret eden Milletvekili Yüceer, esnafların sıkıntı ve taleplerini dinledi. CHP’li heyet, esnaflara bol kazanç temennisinde bulundu.
ESNAFIN NAKİT SIKINTISI VAR
Meclisin tatile girmesi ile birlikte Çerkezköy’de esnaf ziyaretlerine çıktığını ve vatandaşlarla hasret giderdiğini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde Çerkezköylü hemşerilerimizin nakit sıkıntısı olduğunu tespit ettik. Esnafımız ramazan dolayısıyla satışların durgun olduğunu ifade etti” dedi. 
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10